Tjänster

Auktoriserade servicemekaniker

OL Marin AB är specialiserade på Volvo Penta och Mercury/Mercruiser produkter. Vi är även auktoriserade för just dessa märken, och tack vare detta kan vi hela tiden kan ligga i framkant med utrustning och vara uppdaterade inom produktområdena. Vi utför all tänkbar reparation/installation och service på dessa motorer, drev och backslag. OL Marin AB har alltid dig som kund i fokus, och strävar efter att underlätta ditt båtägande, samt se till att det ska förbli roligt och smidigt med båtlivet!

Vi befinner oss på Pampas Marina i Solna och har ett tätt samarbete med Marinan, vilket gör att vi kan erbjuda allt ifrån ett byte av en lanterna till att lyfta båtar upp till 65 fot.

Komplett drevverkstad

Vi har en komplett drevverkstad för både Volvo Penta och Mercury/Mercruiser där vi utför allt ifrån vanliga oljebyten till hela renoveringar och felsökningar.

Vi hjälper dig till ett smidigare båtliv

Vi hjälper dig med din båt för ett smidigare båtliv, vi har hela paketet där vi erbjuder helhetslösningar för dig som har behovet eller önskan om vinterförvaring, service, underhåll och rekond. Allt för att de ska bli smidigt för dig som kund.

Kontakta oss redan idag

Om personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter som du lämnar i kontakt med oss eller vi samlar in enligt gällande lagar, föreskrifter och förordningar. Här kan du läsa mer om vår hantering av personuppgifter